Türk Dünyasi Üniversiteli Gençler Yaz Okulu

26/02/2018 14:17:56 - 26/02/2018 14:17:56 - 17750 Okunma

Hoca Ahmet Yesevi Uluslararası Türk-Kazak Üniversitesi 18 Haziran - 15 Temmuz 2018 tarihleri arasında Kazakistan'ın Türkistan şehrinde "IV. TÜRK DÜNYASI ÜNİVERSİTELİ GENÇLER YAZ OKULU"nu düzenleyecektir.

Program kapsamında, Türkçe, Kazakça, Özbekçe ve Rusça derslerinin yanında, değişik ülkelerden gelecek olan hocalar tarafından tarih, kültür, Türkoloji vd. konularda seminerler verilecektir.

Yaz okuluna Türk Dili ve Edebiyatı, Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları, Siyasal Bilgiler ve Uluslararası İlişkiler bölümlerinde okumakta olan 1., 2. ve 3. sınıf öğrencileri başvuru yapabilecektir. Uçak biletleri öğrenciye ait olup; ders, gezi, şehirler arası ulaşım, barınma, yeme-içme vd. bütün masraflar Hoca Ahmet Yesevi Uluslararası Türk-Kazak Üniversitesi tarafından karşılanacaktır.

Yaz okulu programı ile ilgili daha detaylı bilgilere Hoca Ahmet Yesevi Uluslararası Türk-Kazak Üniversitesinden gelen ve ekte yer alan resmi yazıdan ulaşılabilir.

İstekli öğrencilerin en geç 12 Mart 2018 tarihine kadar bölümümüzle irtibata geçmeleri gerekmektedir.

İlgili üniversiteden gelen resmi yazı aşağıdaki bağlantıdadır.

Türk Dünyası Üniversiteli Gençler Yaz Okulu Hoca Ahmet Yesevi Üniversitesi