Fen Edebiyat Fakültesi-Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları Bölümü

Öğretim Üyemiz Yrd. Doç. Dr. Ertuğrul Karakuş Tarafından İzmir’De “Balkanlarda Türk-İslam Kültürünün Dünü Bugünü Ve Yarını” Konulu Bir Konferans Verildi

10/01/2018 10:12:31 - 10/01/2018 10:12:31 - 14129 Okunma

Kırklareli Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ertuğrul KARAKUŞ tarafından, İzmir Makedonya Stratejik Araştırmalar Derneği(MAKSAD) ve İSTOK(İzmir Sivil Toplum Kuruluşları Platformu) tarafından organize edilen “Balkanlarda Türk-İslam Kültürünün Dünü Bugünü ve Yarını” konulu bir konferans verildi.

27.12.2017 tarihinde, İzmir Bornova Birikim Okulları konferans salonunda gerçekleşen konferansta; Yrd. Doç. Dr. Ertuğrul KARAKUŞ’un Bulgaristan, Yunanistan, Makedonya, Kosova, Arnavutluk, Karadağ, Sırbistan, Bosna-Hersek, Macaristan ve Avusturya’da Türk-İslam medeniyeti üzerine yaptığı araştırmalar görseller eşliğinde katılımcılarla paylaşıldı.

Yetişkinlere yönelik konferansı takiben 28.12.2017 tarihinde Dr. KARAKUŞ tarafından, İzmir Bornova Birikim Okulları lise öğrencilerine yönelik olarak da “Balkanlar” konulu bir konferans gerçekleştirildi.

 

Ertuğrul Karakuş Balkanlar

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.