Bulgaristan Türk Edebiyatından Yazarlarımız İsa Cebeci Ve Mehmet Türker Öğretim Üyemiz Yrd. Doç. Dr. Ertuğrul Karakuş Hocamızın Verdiği “Balkanlarda Türk Edebiyatı” Dersine Misafir Oldular.

27/03/2017 16:14:50 - 29/03/2017 16:14:50 - 8002 Okunma

Bulgaristanlı Türk yazarımız Sayın Mehmet TÜRKER Bey, 14.03.2017 tarihinde KLÜ Fen Edebiyat Fakültesi Çağdaş Türk Lehçeleri Bölümünde Yrd. Doç. Dr. Ertuğrul KARAKUŞ hocamızın verdiği “Balkanlarda Türk Edebiyatı” dersine misafir oldu. TÜRKER, öğrencilerimizle “Bulgaristan Türkleri ve Bulgaristan’da Türkçe Hikaye-Roman” üzerine sohbet etti.

Bulgaristanlı Türk yazar ve şairimiz Sayın İsa CEBECİ Bey, 21.03.2017 tarihinde KLÜ Fen Edebiyat Fakültesi Çağdaş Türk Lehçeleri Bölümünde Yrd. Doç. Dr. Ertuğrul KARAKUŞ hocamızın verdiği “Balkanlarda Türk Edebiyatı” dersine misafir oldu. CEBECİ, öğrencilerimizle “Bulgaristan Türkleri ve Bulgaristan’da Türkçe Şiir” üzerine sohbet etti.