24 Kasım Öğretmenler Günü Kiev’De Kutlandı

25/11/2015 14:38:00 - 25/11/2015 14:38:00 - 8384 Okunma

4 Kasım Öğretmenler Günü, öğretim üyemiz Yrd. Bülent HÜNERLİ'nin görevli olduğu Kiev Taras Şevçenko Üniversitesi’nde düzenlenen törenle kutlandı.

Türkoloji Bölümü’nde gerçekleşen törene Kiev Büyükelçisi Yönet Can Tezel ve eşi Bayan Ave Brigader-Tezel ile Bölüm Başkanı İrina Pokrovska, öğretim görevlileri Bülent Hünerli ve Tudora Arnaut, Büyükelçilik 3’üncü Katip’i Furkan Yılmaz ile üniversitede eğitim veren öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldılar.Sıcak bir havada geçen etkinlikte bir konuşma yapan Büyükelçi Yönet Can Tezel, tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı.  Öğretmenlik mesleğinin faziletlerine değinen Tezel, öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Etkinlikte Bölüm Başkanı İrina Pokrovska ve Yrd. Doç. Dr. Bülent Hünerli  de birer konuşma yaptılar.

Büyükelçi Yönet Can Tezel ve katılımcılara iştiraklerinden ötürü teşekkür eden  Yrd. Doç. Dr. Bülent Hünerli, Sokrates’in ‘Eğitimin pahalı olduğunu düşünüyorsanız, cehaletin bedelini hesaplayınız ‘ sözünü paylaştı.

Yrd. Doç. Dr. Bülent Hünerli