Makedonya Radoviş’E Bağli Yörük-Türk Köyünün Zemin Döşeme Tadilati, Öğretim Üyemizin Girişimleriyle Tamamlandi

13/04/2015 17:17:52 - 13/04/2015 17:17:52 - 8441 Okunma

Makedonya’nın doğusunda yer alan Radoviş’e bağlı Kılavuzlu adlı Yörük-Türk köyünün zemin döşemesi tadilatı, Kırklareli Üniv. Fen-edebiyat Fakültesi Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ertuğrul KARAKUŞ’un organize ettiği girişimle, Türkiye ve Makedonya’dan yardımseverlerin desteğiyle tamamlandı…06. 04. 2015 tarihinde, okul yöneticileri, veliler, öğrenciler ve yardımseverlerin katıldığı bir açılış töreni düzenlendi. Öğretim üyemiz Yrd. Doç. Dr. Ertuğrul KARAKUŞ, Makedonya genelindeki Yörük-Türk köylerindeki okul tadilatlarına devam edileceğini bildirdi.

Yrd. Doç. Dr. Ertuğrul Karakuş