Öğretim Üyemiz Yrd. Doç. Dr. Ertuğrul Karakuş'un Yeni Kitabi

14/10/2014 21:41:21 - 30/10/2014 21:41:21 - 10902 Okunma

Makedonya-Üsküp Yunus Emre Türk Kültür Merkezinde, öğretim üyemiz Yrd. Doç. Dr. Ertuğrul KARAKUŞ’un “Makedonya Türk Edebiyatında Üçüncüler” adlı kitabı için tanıtım programı düzenlendi…

Türkoloji projesi kapsamında Makedonya Kalkandelen Üniv. Türkoloji Bölümünde ders vermek üzere görevlendirilen Kırklareli Üniv. Fen-Edebiyat Fakültesi Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ertuğrul KARAKUŞ’un, “Makedonya Türk Edebiyatında Üçüncüler” adlı kitabının tanıtımı için program düzenlendi. 26.09.2014 tarihinde Makedonya-Üsküp Yunus Emre Türk Kültür Merkezinde düzenlenen tanıtım programına, Kültür Merkezi Müdürü Feyzullah BAHÇİ, Makedonya’da bulunan Türkoloji bölümlerinin yöneticileri ve öğretim üyeleri, Makedonya Türk Edebiyatı şair ve yazarları, sivil toplum kuruluşlarından temsilciler ve öğrenciler katıldı. Yrd. Doç. Dr. Ertuğrul KARAKUŞ’un yaptığı açılış konuşmasıyla başlayan programda Makedonya Türk Edebiyatı’nda yeni nesil oluşturma çabaları da geniş bir şekilde ele alındı.

YRD. DOÇ. DR. ERTUĞRUL KARAKUŞ