Fen Edebiyat Fakültesi-Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları Bölümü

Konser-Şiir: Trt Sanatçısı Bünyamin Aksungur'un Katılımıyla Çağdaş Türk Lehçeleri Ve Edebiyatları Bölümü 2017-2018 Eğitim- Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

17/05/2018 10:21:25 - 17/05/2018 10:21:25 - 18310 Okunma

Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları 2017-2018 Bahar dönemi etkinlikleri kapsamında, 14 Mayıs 2018'de saat 19.00'da Rektörlük Kültür Merkezi Üst Salon'da bölümün ilk mezunlarının mezuniyet töreni gerçekleşti.

Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı'nın ardından Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Bülent BAYRAM'ın açılış konuşmasını yapmasıyla başlayan program, bölüm öğretim üyelerinin mezun olan öğrencilere güzel temennilerde bulunması ile devam etti. Dereceye giren öğrencilere plaketlerinin takdim edilmesi ile bölüm birincisi Akın TİMUÇİN, mezun arkadaşları adına konuşma yaptı ve duygularını dile getirdi. 

Aynı zamanda şiir dinletisi ve bölüm müzik topluluğunun güzel müzik ziyafetinin ardından mezuniyet gecesinin önemli konuğu olan TRT Sanatçısı Sayın Bünyamin Aksungur sahneye çıktı. Düzenlenen etkinlikte, TRT Sanatçısı Sayın Bünyamin Aksungur, Türk dünyasının herbir yanından özenle seçtiği eserlerle dinleyicilere geniş bir repertuar sundu. Müziğin 'milli' olduğunun vurgusunu yapan Sayın Aksungur, yanında getirdiği müzik aletlerini de tanıtarak eserlerini icra ederken dinleyicilere aynı zamanda şarkılarını söylediği lehçeler hakkında da bilgiler verdi. 

Mezun olan öğrencilerin hazırlamış olduğu slayt gösterisinin izlenmesinin ardından bölüm öğretim üyelerinin mezun olan öğrencilere teşekkür belgelerini vermesi ve öğrencilerin keplerini atmasıyla program sona erdi. 

 

mezuniyet Bünyamin Aksungur

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.